Onderzoek naar online dating

Man tot Man doet onderzoek naar online dating en seks voor een beloning. Het eerste onderdeel van het onderzoek is inmiddels afgerond. In augustus worden de waardebonnen verloot. Vanaf augustus gaan we verder met interviews met mannen die vaker seks voor een beloning hebben gehad.

Waarom dit onderzoek?

Dating via internet is voor veel mannen in Nederland dé manier om andere mannen te leren kennen. Gek genoeg zijn er verder weinig up-to-date cijfers over hun ervaringen. Want online dating kan van alles opleveren. Goede en slechte ervaringen. Veel of weining seks. Leuke gesprekken en onverwachte contacten. Om ervoor te zorgen dat zo veel mogelijk mannen een plezierig en gezond seksleven kunnen hebben, moet onze voorlichting goed aansluiten bij vandaag de dag. En bij verschillen die er misschien zijn tussen groepen mannen.

Het onderzoek gaat over de volgende onderwerpen:

  • Jouw achtergrond en dagelijks leven
  • Jouw ervaringen met online dating en seks
  • Eventuele ervaringen met seks in ruil voor een beloning
  • Jouw gezondheid
  • Jouw behoeftes aan informatie en hulpverlening

Wil je op de hoogte blijven van de uitkomsten van de vragenlijst en de interviews? Mail dan naar info@mantotman.nl 

Meedoen met interviews?

Om de uitkomsten van de vragenlijst nog beter te begrijpen, houden we ook interviews met mannen die vaker seks voor een beloning hebben gehad. We zoeken hiervoor: 

  • Jonge mannen (tussen 18 en 30 jaar) die vaker betaald zijn voor seks;
  • Mannen (geen leeftijdsgrens) die minstens 1x geld of een andere beloning hebben gegeven voor seks met een man.

Mail ons!

Wil je je voor een interview aanmelden? Of heb je vragen? Mail dan naar mantotman@soaaids.nl. We sturen je dan extra informatie op. Net zoals deze vragenlijst zijn deze interviews anoniem. Je krijgt een vergoeding voor je tijd en eventuele reiskosten.

Samuel (26) ontmoet zijn fuckbuddies online

Vond je deze pagina nuttig?

Dankzij jouw feedback kunnen wij deze site verbeteren.