Seks op locatie

Homo- en bi-mannen kunnen op veel verschillende plaatsen sekspartners ontmoeten. Bijvoorbeeld in bars, sauna’s, darkrooms en in de buitenlucht. Om de seks leuk en gezond te houden, is het verstandig voorbereid op pad te gaan. Kies een plek die bij je past en bescherm je tegen soa’s.

Sekslocaties

De kroeg of bar is niet voor iedereen een voor de hand liggende plek om seks te hebben. Het verschilt per kroeg of bar in hoeverre je daar seks kunt en mag hebben. Op websites die informatie geven over het homo-uitgaansleven, staat meestal wel duidelijk aangegeven om wat voor soort bar het gaat. Hier vind je ook overzichten van de andere sekslocaties bij jou in de buurt. Je kunt kiezen uit clubs, bars, darkrooms, sauna’s en cruise areas in de buitenlucht.

Hiv en soa’s

Houd er rekening mee dat sommige mannen geinfecteerd zijn met een soa of hiv, vaak zonder dat ze het zelf weten. Bereid je voor op een bezoek aan een sekslocatie. Neem condooms en glijmiddel mee. Ook is het verstandig je regelmatig te laten testen op hiv en andere soa’s en hepatitis B.

 

Om deze informatie up-to-date te houden herzien wij onze teksten regelmatig.

Seks en corona

Hepatitis B voorkomen

Jouw persoonlijk advies