Gezocht: mannen die sekslocaties bezoeken

Heb jij af en toe seks op een sekslocatie? (denk aan sauna, cruiseclub, darkroom, openbaar seksfeest, of thema-avond)? Dan zijn we op zoek naar jou!

We zoeken voor een groepsdiscussie met ongeveer 8 personen jongens en (trans)mannen die seks hebben met andere mannen, en die:

 

•              ooit syfilis hebben gehad

•              nooit syfilis hebben gehad, maar er rekening mee houden dat dit wel eens zou kunnen gebeuren

•              af en toe seks hebben op een sekslocatie

 

Help ons, door mee te denken hoe we met zijn allen het aantal syfilis-infecties verder naar beneden zouden kunnen brengen. In een groepsdiscussie met zo’n 8 personen bespreken we verschillende onderwerpen. Onderwerpen waar wij graag jullie mening over horen zijn onder meer de informatievoorziening rond syfilis, seks op locatie, partnerwaarschuwing en testen en behandeling voor syfilis.

 

Waar, wanneer en hoe laat?

De focusgroep- discussie is een initiatief van MantotMan.nl, Soa Aids Nederland en GGD Amsterdam. De bijeenkomst vindt plaats in huiselijke sfeer in het centrum van Amsterdam. Het adres ontvang je na aanmelding. De focusgroep zal in totaal ongeveer 2 uur duren. We zorgen voor soep en pizza.

 

De focusgroep vindt plaats op dinsdag 17 maart van 18:30 tot 20:30 uur. Na afloop is er de mogelijkheid tot een drankje indien gewenst.

 

Privacy

De resultaten worden vertrouwelijk verwerkt. Dit betekent dat er in de resultaten nooit persoonsgevoelige informatie zal worden genoemd. Voor een juiste verwerking van de groepsdiscussie zal deze worden opgenomen (alleen audio). Het audiobestand zal na de uitwerking worden vernietigd.

 

Vergoeding

Er is geen vergoeding voor deelname, maar reiskosten worden wel vergoed.

 

Opgeven

Wil je meedoen of meer informatie? Stuur dan een mailtje naar Laura van Nierop (lvannierop@soaaids.nl)

Een vreemd wondje gevonden?

Vond je de informatie die je zocht?

Met je feedback gaan we deze pagina verbeteren.

Is de informatie makkelijk te begrijpen?

Met je feedback gaan we deze pagina verbeteren.

Vind je de inhoud aansprekend?

Met je feedback gaan we deze pagina verbeteren.