Corona, seks en intimiteit - Ronde 2

De survey Corona seks en intimiteit (bij mannen die seks hebben met mannen) brengt in kaart welke invloed de coronacrisis heeft op het seks- en liefdesleven van homo- en bi-mannen in Nederland. Bekijk de resultaten van de eerste survey en doe mee met het vervolg!

Maar liefst 4.200 homo-/bi-mannen en trans personen deden mee met onze eerste survey. Geweldig dat zovelen van jullie de moeite hebben genomen! We kregen daardoor een goed beeld van de impact die corona had op de seksuele gezondheid van homo- en bi-mannen in de eerste maanden van corona. De eerste resultaten vind je hier (PDF).

Doe je weer mee?

We zijn allemaal wel een beetje klaar met corona. Toch vragen we weer je medewerking om dit rare jaar en hoe we daar allemaal mee omgaan te beschrijven. Deed je de eerste keer niet mee? Ook dan vragen we jou om je mening te laten horen! Deelnemers maken kans op een Bol.com cadeaubon ter waarde van €25,-

Survey van ± 20 minuten

We vragen weer naar je seksleven in verschillende perioden voor en tijdens corona en nu ook naar je mening over coronatesten en coronavaccinatie. Dat maakt deze tweede vragenlijst niet veel korter dan de eerste. Wel hebben we hem makkelijker gemaakt om in te vullen. Het kost gemiddeld 20 minuten om de vragenlijst in te vullen. Hoe lang het precies duurt, hangt o.a. af van jouw antwoorden. Je kunt de vragenlijst het beste op je laptop of PC invullen. Lees je deze tekst op je mobiel? Kopieer dan de url en mail hem naar jezelf zodat je de survey op je laptop/PC kunt invullen: 
https://survey.uu.nl/jfe/form/SV_4TONke5IEuUmIC1?Q_Language=NL

Waarom meedoen?

Als je meedoet, draag je bij aan belangrijke uitkomsten. We vragen niet alleen naar seks maar ook naar testen, drugs, PrEP en hoe jij je voelt. Want iedereen maakt zijn eigen keuzes in deze tijd. Bij elke keuze kunnen we beter adviseren hoe je om kunt gaan met de eventuele risico’s die erbij horen.

Door de uitkomsten aan gezondheidsprofessionals te presenteren lukt het ons beter om hen – ook in deze tijd - aandacht te laten houden voor jouw seksuele gezondheid.

Vertrouwelijk

Het onderzoek wordt uitgevoerd door Soa Aids Nederland en de Universiteit Utrecht. Al je antwoorden worden vertrouwelijk behandeld. Het is goedgekeurd door de ethische toetsingscommissie van de Universiteit Utrecht. 

Aan het eind van de vragenlijst kun jij je e-mailadres achterlaten om kans te maken op een van de 20 Bol.com cadeaubonnen ter waarde van €25,-. 

Ben je benieuwd naar de uitkomsten van de eerste survey? Download dan de factsheet (PDF) hieronder.

Bekijk onderzoeksresultaten

Seks tijdens corona?

Vond je de informatie die je zocht?

Met je feedback gaan we deze pagina verbeteren.

Is de informatie makkelijk te begrijpen?

Met je feedback gaan we deze pagina verbeteren.

Vind je de inhoud aansprekend?

Met je feedback gaan we deze pagina verbeteren.