Orlando (51) over anale orgasmes, dildo’s en hepatitis B

Ik ben ervan overtuigd dat elke man een anaal orgasme fijn vindt.

Orlando (51) geeft seksworkshops aan dames. Want als iemand weet hoe je van seks kunt genieten is hij het wel. Zeker als je ervoor zorgt dat je goed beschermd bent. Bijvoorbeeld met een hepatitis B-vaccinatie. Regel er direct een voor jezelf.

 

Seksworkshops

“Ik geef seksworkshops aan dames: ‘how to please a man’. Op een positieve en grappige manier leer ik vrouwen over beschermde seks. Ik laat ze bijvoorbeeld zien dat condoomgebruik ook leuk kan zijn. Ik pak mijn koffer met dildo’s erbij en ga van boven naar beneden: de eikel, wat kun je er mee? Ik vertel waar mannen van houden… Als er iemand is die dat weet, dan ben ik het wel. Ik vind seks fantastisch. Ik ben jarenlang een wandelende lul geweest en zou me niet voor kunnen stellen dat ik langer dan een week geen seks heb. Seks moet een feestje zijn.

Anaal orgasme

Seks valt of staat met communiceren. Ik zeg altijd tegen vrouwen: vandaag is je kans. Als je vanavond naar huis gaat kun je alles uitproberen. Ik ben ervan overtuigd dat elke man een anaal orgasme fijn vindt. Als hij dat niet fijn vindt, dan kun je gewoon zeggen: ja, ik moest het van die jongen van de workshop doen.

Het geven van workshops bevalt me al jaren heel erg goed. Het is een hele leuke vorm van voorlichting. Wat ik het mooist vind is dat de groep vrouwen meteen hartsvriendinnen zijn, omdat ze je dingen vertellen waar ze normaal niet zo makkelijk over praten.

Laat je vaccineren

Ik ben elke dag bezig met seks en goed op de hoogte van de risico’s. Ik ben gevaccineerd tegen hepatitis B. Er zijn nog heel veel jongens die zeggen: tja, ik weet het eigenlijk niet. Dat snap ik echt niet. Laat je alsjeblieft vaccineren! Het kost niks, maar het helpt je wel.”

Maak een afspraak of annuleer

Lees meer over hepatitis B