Testlab in regio Haaglanden

Met de verwijsbrief van Testlab bezoek je één van de deelnemende laboratoria in Den Haag, Delft, Leidschendam of Zoetermeer. Je hoeft hiervoor geen afspraak te maken. Bij het laboratorium meld je je bij de balie en geef je de verwijsbrief af. Vervolgens lever je urine in, neemt een medewerker bloed af en worden er uitstrijkjes gemaakt van keel en anus. Dit is anoniem. Je hoeft hier geen vragen te beantwoorden.

Overzicht van Testlab-adressen in regio Haaglanden:

Uitslag en behandeling in regio Haaglanden

Als uit de test blijkt dat je één van de onderzochte soa’s hebt, dan geeft de uitslag op internet niet specifiek aan om welke soa het gaat. Voor de specifieke uitslag neem je telefonisch contact op met Het Centrum Seksuele Gezondheid GGD Haaglanden.

  • Het Centrum Seksuele Gezondheid GGD Haaglanden is telefonisch bereikbaar op werkdagen, ‘s ochtends tussen 9.00 en 11.30 uur en ’s middags tussen 13.30 en 16.00 uur
  • Je krijgt dan telefonisch te horen wat je uitslag is en er wordt een afspraak gemaakt voor eventuele behandeling

Openingstijden van laboratoria

De testlocaties zijn geopend op werkdagen, ‘s ochtends tussen 9.00 en 12.00 uur en ’s middags tussen 13.00 en 16.00 uur. 

De testlocatie Centrum Seksuele Gezondheid is geopend op werkdagen, ’s ochtends tussen 9.00 en 11.30 uur en ’s middags tussen 13.00 en 15.30 uur.

 

Om deze informatie up-to-date te houden herzien wij onze teksten regelmatig. Laatst aangepast: januari 2018

Online hiv- en soa-test

Jouw persoonlijk advies

Hepatitis B voorkomen

Vond je deze pagina nuttig?

Dankzij jouw feedback kunnen wij deze site verbeteren.