Testpanel

Jonge deelnemers gezocht voor Amsterdamse Cohort Studies

GGD Amsterdam zoekt nieuwe deelnemers (18-30 jaar) voor de Amsterdamse Cohort Studies (ACS). Je krijgt elk half jaar een gratis soa/hiv-test en vult een vragenlijst in. Daarmee lever je een belangrijke bijdrage aan onderzoek over hiv, seks en gezondheid.

Man tot Man wil graag dat ons voorlichtingswerk over seks en gezondheid goed aansluit bij jouw wereld.Je kunt op verschillende manieren bijdragen. Doe mee met het digitale Testpanel om jouw mening en ideeën over campagnes, nieuwe diensten en ontwikkelingen om je heen te delen.

Waarom het Testpanel?

Voor Man tot Man zijn de meningen en ideeën van homo- en biseksuele mannen zeer belangrijk. Man tot Man is er namelijk voor jou, om jou in een gezond seksleven te ondersteunen. Dat kunnen we niet zonder jou.

  • We ontwikkelen zo veel mogelijk samen met mannen onze nieuwe projecten, materialen, posters en campagnes. 
  • Het online Testpanel van Man tot Man is in het leven geroepen om op een makkkelijke manier onze vragen voor te leggen en jouw ideeën mee te nemen in onze activiteiten.
  • We sturen je een aantal keer per jaar een mail met de uitnodiging om je mening te delen, of om deel te nemen aan onderzoek.

Lid worden van het Testpanel

Lid worden van het online Testpanel is heel eenvoudig!

  • Meld je meteen aan via info@mantotman.nl.
  • We sturen je een bevestiging.
  • Nieuwe ideeën, posters, campagnes, materialen en onderzoeksvragen leggen we voor aan het Testpanel. Dit doen we online: per mail én via Facebook.

Ervaringsverhalen delen

Naast het Testpanel verzamelt Man tot Man ook ervaringsverhalen voor de website. Deze ervaringsverhalen laten zien hoe mannen in de praktijk omgaan met gezondheid, relaties en hun seksleven. Deel jouw ervaringen, bijvoorbeeld over hoe jij je seksleven zo gezond mogelijk probeert te houden, of hoe je omgaat met hiv in je relatie, of hoe je omgaat met hepatitis C.

Om deze informatie up-to-date te houden herzien wij onze teksten regelmatig. Laatst aangepast: december 2017.

Online hiv- en soa-test

Jouw persoonlijk advies

Hepatitis B voorkomen

Deel jouw ervaringen

Vond je de informatie die je zocht?

Met je feedback gaan we deze pagina verbeteren.

Is de informatie makkelijk te begrijpen?

Met je feedback gaan we deze pagina verbeteren.

Vind je de inhoud aansprekend?

Met je feedback gaan we deze pagina verbeteren.