Disclaimer

Man tot Man is een online aanbod van Soa Aids Nederland in samenwerking met GGD Amsterdam en GGD Rotterdam-Rijnmond.

Het online aanbod van Man tot Man bestaat uit de websites Mantotman.nl, Mantotmantestlab.nl en Hebikhiv.nl. Op Mantotman.nl bieden we de online afspraakmodule van het RIVM voor hepatitis B-vaccinatie aan (Afspraakhbv.nl).

Cookie policy en privacy statement

Lees meer over ons cookiegebruik op Mantotman.nl en onze privacy statement.

Als je gebruik maakt van Mantotmantestlab.nl, kijk dan hier voor meer informatie over jouw privacy. Het RIVM biedt in samenwerking met GGD'en de agendadmodule voor hepatitis B-vaccinatie (Afspraakhbv.nl) aan op Mantotman.nl. Bekijk de privacy policy van het RIVM voor meer informatie.

Informatievoorziening en advies op Mantotman.nl

De informatie op Mantotman.nl is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. De informatie en adviezen die wij op Mantotman.nl aanbieden zijn up-to-date en opgesteld in samenwerking met experts op het gebied van seksuele gezondheid. Om deze informatie kloppend te houden herzien wij onze teksten regelmatig.

Als je de Sekswijzer en bijbehorende adviesmodules invult, ga je ermee akkoord dat we anoniem gegevens verzamelen over je seksuele gedrag en gezondheid. We kunnen deze gegevens niet naar jou herleiden. 

Verantwoordelijkheid

De verantwoordelijkheid voor de beslissingen die je neemt op basis van de informatie en adviezen die Man tot Man verstrekt ligt altijd bij jou als individu. De initiatiefnemers aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele schade die voortvloeit uit jouw eigen toepassing van de gegeven informatie en adviezen.

Opmerkingen of klachten?

Heb je opmerkingen of klachten over de inhoud van deze website? Mail dan naar mantotman@soaaids.nl. Is je vraag niet naar tevredenheid behandeld? Neem dan contact op met onze klachtencoördinator: drs. Martin van Oostrom (mvanoostrom@aidsfonds.nl, tel: 020 – 8511758). 

Om deze informatie up-to-date te houden herzien wij onze teksten regelmatig. Laatst aangepast: mei 2018.

Vond je deze pagina nuttig?

Dankzij jouw feedback kunnen wij deze site verbeteren.