Afspraak maken

Hieronder maak je een afspraak voor gratis hepatitis B-vaccinatie bij de GGD bij jou in de buurt. Tijdens deze afspraak kun je ook meteen de combinatie-vaccinatie Twinrix. De vaccinatie tegen hepatits A is niet gratis. Staat jouw GGD er niet tussen? Bel dan de GGD bij jou in de buurt voor een afspraak.

Privacy

Door gebruik te maken van de onderstaande agendamodule ga je ermee akkoord dat de betreffende GGD en het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) jouw persoonsgegevens verwerken. Dit doen zij volgens de wettelijke verplichtingen om je privacy te beschermen. Lees meer over het RIVM en privacy.

Maatregelen vanwege corona

Heb jij of je huisgenoot klachten van coronavirus? Denk aan: neusverkoudheid, koorts, plotseling verlies van smaak, hoesten, of benauwdheid? Annuleer dan je afspraakBlijf thuis in quarantaine en laat je bij klachten testen op coronavirus. Maak pas een nieuwe afspraak voor vaccinatie, nadat je minstens 24 uur klachtenvrij bent. Bezoek je de GGD, houd je dan alsjeblieft aan de algemene hygiënemaatregelen tegen coronavirus.

LET OP!! Er moet een week zitten tussen het krijgen van jouw Covid-vaccinatie en de Hepatitis B-vaccinatie (of andere vaccinaties) zitten.
Lukt dat niet? Annuleer dan je afspraak voor hepatitis B-vaccinatie. De Covid-vaccinatie heeft in dit geval voorrang.

Dit om eventuele bijwerkingen van het Covid-vaccin goed te kunnen monitoren.

Afspraak annuleren

Vond je de informatie die je zocht?

Met je feedback gaan we deze pagina verbeteren.

Is de informatie makkelijk te begrijpen?

Met je feedback gaan we deze pagina verbeteren.

Vind je de inhoud aansprekend?

Met je feedback gaan we deze pagina verbeteren.